OVER ONS

 
 
De naam Vondelspeculaas dankt zijn naam aan het feit dat bakkerij Frans Ruhof in de jaren '70 met zijn zaak aan de Joost van den Vondellaan zat in Deventer.
Het geheime recept vindt zijn oorsprong in Raalte. Bakker Hein van de Luycken  is met deze heerlijke zachte speculaas  met krokante buitenkant begonnen na de oorlog. In de jaren 70 werd geheime recept verder ambachtelijk ontwikkeld en gebakken.

Het recept is al die tijd bewaard gebleven, waardoor we deze smakelijke en tongstrelende allerlekkerste speculaas jaren later nog steeds met trots kunnen presenteren.

Vandaag de dag nog gebruiken wij dezelfde ingrediënten op dezelfde  ambachtelijke manier van vroeger.


"Het is dan ook een prachtig gegeven dat de kleinzoon van Frans, Gijs Ruhof de familietraditie van het speculaas bakken 35 jaar na dato gaat voortzetten".
 
We willen u niet langer onthouden van het lekkerste speculaas van Nederland.
Het product wordt ambachtelijk gemaakt en kent twee gewichten 250 gram en 500 gram.
Nadat u uw bestelling geplaatst heeft ontvang u onze speculaas thuis.
Tip:
Wist u dat u de speculaas kan invriezen!! Ja u leest het goed, speculaas invriezen, door de speciale zachte structuur kunt u deze wel 6 maanden lang bewaren zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Tip voor u, als u deze speculaas wilt eten haalt u de speculaas 45 minuten voor het nuttigen uit de vriezer en geniet u op alle dagen van deze heerlijke ambachtelijke speculaas