NIEUWS

 


Gijs Ruhof en Jonnie Boer bedenken Revolution koek

Het succesverhaal krijgt voor Gijs nu een vervolg met de Revolution koek.

Deventerpost

 

Groot Nieuws Vondelspeculaas gaat een samenwerking met De Librije aan om een koek te ontwikkelen voor begin september. De introductie zal zijn met Chefs(r)evolution daar zijn wij ook aanwezig om vers voor u te bakken.
See you 9 en 10 September 2018 ook wij staan op de BOERenmarkt.


Bekijk hier de film over: Deventer Speculaasdag in het Grooter & Voorster


Een geslaagde Speculaasdag in het Grooter & Voorster in Deventer op

vrijdag 20 oktober 2017

Foto: Wil Kanis


Vondelspeculaas nu ook internationaal

Garmisch-Partenkirchen november 2017






4 oktober 2018 Deventer Post

Vondelspeculaas (Donders lekker) weer in Deventer

Uitgave juli 2018 Over de pleinen Deventer

Gijs maakt koek met Jonnie Boer


Ambachtelijke Vondelspeculaas komt uit Almelo

Bron: Hallo Almelo


Gijs Ruhof (18) scoort met Vondelkoeken naar oud Deventers familierecept

24-04-2018  Jonge Almelose ondernemer Gijs Ruhof timmert aan de weg met het bakken en verkopen van Vondelkoeken volgens een oud recept van zijn opa. Die verkocht ze vooral in Deventer en omgeving, maar kleinzoon Gijs is hard bezig ze op veel meer plaatsen aan de man te brengen. In Almelo, maar ook in Goor, Nijverdal en Amsterdam. En ook in België liggen ze nu in de vitrines van met name speciaalzaken. Dat schrijft de Tubantia, editie Hengelo.

De Ondernemer